Anti stress yoga

Lekker in je vel met Anti stress yoga voor moeders …

Anti stress yoga voor moeders & vrouwen combineert yoga en mindfulness oefeningen, waarbij we ons speciaal richten op moeders en vrouwen met kinderen. Tijdens en na de 8-lessen reeks zul je je meer ontspannen voelen en kun je beter omgaan met de dagelijkse stress die het moederschap soms met zich mee brengt. 

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor jezelf. De mindfulness oefeningen zorgen ervoor dat je met al je aandacht gefocust bent in het moment. Je zult een enorme rust ervaren in je lijf en in je hoofd.

Vanaf maandagavond 2 oktober 2017 start er een nieuwe groep Anti stress yoga voor moeders! Nog enkele plaatsen vrij! Van 20:30-21:30 uur.

Schrijf je in via info@yogavoormama.nl

 Anti stress yoga

  • Welke onderdelen?
    Acht lessen van 60 minuten (incl. kopje verse thee).
  • Waar? Bij Verloskundigenpraktijk de Ooievaar, Zandoogjes 5 in Breda (vlakbij centrum, Westerpark, gratis parkeren voor de deur)
  • Voor wie? Voor vrouwen en moeders met jonge kinderen die op zoek naar meer rust, ontspanning en balans in hun drukke leven. Na de 8-lessen reeks zul je je meer ontspannen voelen en tijd voor jezelf hebben ! Tevens kun je de oefeningen toepassen in je dagelijkse leven, zodat je met meer aandacht kunt genieten van het moederschap.
  • Prijs? 8  lessen van 60 min. voor € 120- !! (incl een toffe goodiebag) Schrijf je nu in! Wil je even weten of yoga bij je past? Je kunt je inschrijven voor een GRATIS PROEFLES !
aanmelden button