Gwen Peters (37)

Ik kijk er naar uit om jou als aanstaande moeder te ontmoeten tijdens mijn yogalessen

Ik ben heel blij als ik een geboortekaartje krijg van jullie….

Ik geniet enorm als ik jou en je baby zie ontspannen tijdens de mama & baby wellness lessen

Ik ervaar voldoening als jij met een goed gevoel naar huis gaat na de anti stress yoga lessen voor moeders

Ik schrijf graag blog artikelen om jou te inspireren en motiveren

Ik post graag boeiende beelden en quotes op Facebook en Instagram

Ik geef in 2016 graag het boek Anti stress mama uit, om jou tips en oefeningen te geven voor een ontspannen lifestyle als moeder en vrouw

OOK Gwen:

Ik vind het heerlijk om mijn dochters te zien opgroeien.Ik kan enorm genieten van kleine dingen zoals de slappe lach van Noa of een ondeugende blik van Sofie.

Ik houd van sporten en na de les een heerlijke verse muntthee of toch die warme chocolademelk met slagroom.

Ik ben gek op stedentrips en mijn favoriete vakantiebestemming is Ibiza. Ik word heel blij van de laatste mode, de nieuwste trends en volg het nieuws op de voet. De geur van verse bloemen geeft me een gelukzalig gevoel en een nieuw recept zien lukken maakt me trots. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en ontmoet jou graag tijdens mijn yogalessen en workshops.

Ik ben verliefd op Martijn en natuurlijk kan ik niet zonder yoga!!! Mijn lievelingsquote: Adem in, adem uit……;)

Yoga voor mama

Yogadocente en coach Gwen Peters (37) is het gezicht van Yoga voor Mama. Als moeder van haar twee dochters Sofie (7)en Noa(9)weet ze haarfijn wat er komt kijken bij een zwangerschap. Hoe belangrijk het is dat je je ontspannen voelt tijdens je zwangerschap, de bevalling en het (aanstaande) moederschap. Daarom begeleidt ze aanstaande moeders door middel van Zwanger Feelgood yogalessen, aangepast op jouw zwangerschap. Ook voor de tijd na de bevalling kunnen moeders (met hun baby) terecht bij Yoga voor Mama.

“Yoga bood me het zelfvertrouwen voor een ontspannen bevalling, dat gun ik andere vrouwen ook.”

Na het afronden van de opleiding voor yogadocent (Samsara yoga opleidingen Bilthoven), besloot ik Yoga voor Mama op te richten. Door het oefenen van de ademhalingstechnieken, de ontspanningsmomenten en de fijne yoga-oefeningen, voelde ik me heel ontspannen en energiek en waren de yogalessen een houvast tijdens m’n zwangerschap. Elke week keek ik uit naar de yogalessen om alles even los te laten en me te focussen op het zwanger zijn en de baby in m’n buik.”

Gwen begeleidt nu 6 jaar (aanstaande) moeders met yogalessen en jonge moeders met hun baby. Moeders en vrouwen met een gezin kunnen Anti stress yogalessen volgen bij Yoga voor Mama. Deze lessenreeks bestaat uit een combi van yoga & mindfullness oefeningen en dragen bij aan een meer ontspannen lifestyle voor moeders en vrouwen.

Voorheen was ze actief als trainer en coach in het bedrijfsleven.

Ze beoefent al 15 jaar verschillende vormen van yoga en bezoekt elk jaar een internationaal yoga retreat om haar kennis up to date te houden. Ruim 1500 vrouwen hebben inmiddels deelgenomen aan de trainingen en workshops van Yoga voor Mama.